top of page

De Camping

Kamperen bij Camping de Paardenwei: familiaire genieten voor jong & oud in Zeeland!

 

Een unieke boerderijbeleving op onze boerencamping in Zeeland, met voor de liefhebber heel veel pony- en paardenplezier. Camping de Paardenwei is gevestigd in Oostburg, een mooi dorpje in Zeeuws Vlaanderen, op nog geen 10 minuten met de auto gelegen van het strand. Benieuwd wat onze boerderijcamping nog meer te bieden heeft?  

Wat Boerencamping de Paardenwei u te bieden heeft:


Elke morgen bakken wij verse broodjes op onze boerencamping. Ook is er een gezellige ontvangstruimte, ruime campingplaatsen met 16 amp. stroomvoorziening en een binnenspeelplaats voor de kinderen. Daarbij kunt u gebruikmaken van ons nieuwe sanitairgebouw en gratis Wifi. Ook is er in het seizoen, dagelijks (m.u.v. zondag) pony entertainment voorzien. Kortom, alles voor een onbezorgde vakantie bij de boer!

Luchtfoto 3.jpg
Luchtfoto 1.jpg

Even heerlijk tot rust komen


Ook voor de ultieme rust trekt u naar Zeeuws-Vlaanderen. De bijzondere natuurgebieden zijn gevarieerd en bieden unieke flora en fauna. Geen treinen en snelwegen maar toch goed bereikbaar en nagenoeg filevrij. Dít is de ruimte en de omgeving die nodig is voor onbegrensde rust.

Direct reserveren bij onze boerencamping in Zeeland?


Stel je zeker van je kampeerplaats op onze vriendelijk geprijsde boerencamping en geniet van een fantastische sfeer, gastvrijheid en het heerlijk karakter van onze paarden en pony's.

Plattegrond Paardenwei 2022.jpg

Toegankelijkheid minder validen

We helpen graag om  personen vanuit een rolstoel op het paard te tillen. Wij zijn in het bezit van een duozadel. Een ervaren ruiter gaat achter op het zadel en ondersteund de gast die voorop zit. Op deze manier kan bijna iedereen genieten van het rijden op een trekpaard. We willen de camping zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Hierom hebben wij een invalidentoilet en -badkamer op ons bedrijf gerealiseerd. 

Tommy lessen PNG.png
bottom of page