top of page

Verhuur

Bekijk alle mogelijkheden voor verhuur

Chalet Taos 2.jpg

Ben je op zoek naar een camping met luxe verhuuraccommodaties in Zeeland?

Bij ons kan je een Glamping House voor 4 of 6 personen huren, waardoor je het gezellige kampeergevoel ervaart, maar de luxe van thuis niet hoeft te missen. 

Glamping House TAOS (2-4 personen)

 

Deze luxe uitgevoerde accommodatie heeft 2 badkamers, een gezellig en comfortabele woonkamer/keuken, t.v. en terras. Geschikt voor 4 personen + evt 1 persoon op slaapbank in woonkamer.

Glamping House Tornado (2-6 personen)

Riant verblijf met 3 slaapkamers, badkamer, ruime zithoek, mooie keuken, t.v. en terras.

Luxe verhuurtenten voor 6 personen

 

De luxe verhuurtenten zijn van bijna alle gemakken voorzien. Er is een keukenblok met koelkast en warm stromend water, een heerlijke bank om lekker relaxt in te zitten, een eethoek met zes ruime zitplaatsen, terras en niet te vergeten bedden met luxe matrassen.

 

In de zespersoonstent zijn twee slaapkamers, een met één tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Op alle bedden liggen één persoons dekbedden en een kussen. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt zijn als optie bij te boeken.

Safaritent foto 6.jpg
Verhuur_-_Safaritent_6_personen.jpeg

Safari tent voor 6 personen

 

Bij camping de paardenwei kan je een Safaritent voor 6 personen huren, waardoor het gezellige kampeergevoel ervaart, maar de luxe van thuis niet hoeft te missen. Onze camping is van alle gemakken voorzien en heeft allerlei speelmogelijkheden.

Reserveer nu uw verblijf

 Wanneer je vakantie wil vieren in een comfortabel huisje in Zeeland, heeft Camping de Paardenwei de perfecte accommodatie voor jou en je gezin. Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien. 

Chalet Super Mercure (2-4 persoons)

Deze gezellig ingerichte chalet voor maximaal 4 personen beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed en 1 met 2 losse bedden, een badkamer met douche, toilet, keuken, riante zithoek, hoekbank, tv, eettafel en terras. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt als optie bij te boeken.

Riviera Suite (2-4 pers)

Deze gezellig ingerichte chalet voor maximaal 4 personen beschikt over openslaande buitendeuren naar het terras, waardoor er veel lichtinval is, 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 persoons bed en 1 met 2 losse bedden, een badkamer met douche, toilet, keuken, riante zithoek, hoekbank, tv, eettafel en terras. Handdoeken, bedlinnen en ontbijt als optie bij te boeken.

Verhuur_-_Chalet.jpg
Tommy ontsnapt PNG.png
Hooizolder 1.jpg

B&B Kamer "de Hooizolder"

 

B&B Kamer "de Hooizolder" een sfeervol ingerichte kamer geschikt voor 2 personen. Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel, zithoekje, televisie, WIFI en prachtig uitzicht.

B&B Kamer "het Cavent"

B&B Kamer "het Cavent" is een sfeervol ingerichte kamer geschikt voor 2 volwassenen met eventueel 2 kinderen. Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel, lekker zithoekje met tv en prachtig uitzicht.

bottom of page